Rådgivning

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Du som har frågor och funderingar kring din trädgård, kan boka tid med en personlig trädgårdsmästare för en konsultation antingen på plats på Hedentorps Plantskola eller hemma i din trädgård. Ett bra sätt att få vägledning, inspiration och konkreta råd både när det gäller planer för nya trädgårdar samt förbättringar för befintliga.

Du väljer själv vilka ytor vi ska fokusera på och får förslag på förbättringar och lösningar utifrån era önskemål och behov samt trädgårdens förutsättningar. I tjänsten ingår inte ritningar, skisser eller växtlista. Här håller du själv i pennan och antecknar.

Trädgårdsrådgivning i din trädgård


Boka en rådgivning hemma i din trädgård som innefattar en rundvandring och muntlig rådgivning. Ni får möjlighet att ställa frågor. 


Pris
2900:-/timme


Tid
Vardagar 9:00-16:00


En timmes resväg t/r ingår. Övrig tid debiteras med milersättning 8:-/km + körtidsersättning 700:-/tim

Varje påbörjad halvtimme utöver debiteras med 500:-/halvtim.


Avbokning måste ske 24 timmar innan avtalad tid.
Vid försenad avbokning debiteras halva kostnaden för mötet.

Ingen rådgivning på helger.

I tjänsten ingår inte ritningar, skisser eller växtlista.

Trädgårdsrådgivning på Hedentorps


Boka en tid med någon av våra duktiga trädgårdsmästare för en muntlig konsultation på Hedentorps. Du får vägledning, inspiration och har även möjlighet att i lugn och ro gå runt på Hedentorps där du tillsammans med en trädgårdsmästare kan jämföra olika växter och välja de som passar din trädgård bäst.


Pris
30 minuter 750:-

1 timme 1400:-


Tid
Vardagar 9:00-16:00


Avbokning måste ske 24 timmar innan avtalad tid. Vid försenad avbokning debiteras halva kostnaden för mötet.

Ingen rådgivning på helger.

I tjänsten ingår inte ritningar, skisser eller växtlista.

Så får du som kund ut mest av rådgivningen


  • .Fundera över vilka frågeställningar som är viktigast. Vad fungerar bra respektive dåligt i trädgården? Tillgångar? Önskemål?

  • En skalenlig tomtritning med huset inritat, i skala 1:100 eller 1:200 behövs. På denna ritning kan du t.ex. rita in större träd, byggnader, pool och annat viktigt som finns på tomten. Tomtritningen kan du beställa från ditt kommunkontor. Tänk på att vara ute i god tid!

  • Inspirationsbilder på vad du tycker om. Det kan vara egna foton eller från tidningar och böcker.

  • Ta gärna bilder på trädgården, max 5-8 stycken, från olika håll. Maila in bilderna senast tre dagar innan mötet så att vi hinner förbereda oss inför rådgivningen.

  • Ta med papper och penna för att kunna anteckna.

  • Under rådgivningen gör vi inga skisser eller växtlistor. Det går dock bra att beställa en skiss över trädgården med förslag på träd, buskar, perenner, rumsindelning etc. Läs mer här om den tjänsten.
Kontakta oss här om rådgivningen låter perfekt för dig och din trädgård.